snapshot_4

Jag heter Ingrid Lindberg och är bildkonstnär och filmare med utbildning inom fri konst från Oslos konsthögskola, Stockholm Filmskola och School of Visual Arts i NY. Jag har länge arbetat med digital film och digitala medier, även dataspel,  animation och 3D visualisering och med de analoga konstdiciplinerna: måleri, skulptur, performance och installation. Det som driver mig är nyfikenheten och idéerna – som ständigt bubblar upp till ytan.

Jag erbjuder workshops och föredrag i MIKROFILM – korta filmer med budskap – också kallat digitalt berättande (Digital Storytelling) som ett första steg till eget filmskapande.
Mina kurser finns på Kulturkatalogen (KiV).

Läs mer om olika Workshops eller ta gärna Kontakt och berätta vad ni behöver så skräddarsyr jag en workshop eller ett föredrag. Kontakta mig  gärna direkt via il @ telia.com

—-

Jag är också projektledare och initiativtagare till Hembygd 2.0 – hitta berättelsen, ett projekt för Bohusläns hembygdsförbund, som handlar om att levandegöra vårt lokala kulturarv och okända berättelser med hjälp av film och samarbete över generationsgränser. Jag erbjuder  även workshops i MIKROFILM inom detta projekt.

Mer av mig på min hemsida www.ingridlindberg.com